Healende smykker
“Sahars healende smykker har en multi funktion for mig, som smykker, healing og fokus for den retning jeg ønsker at udvikle mig i. Jeg har specifikt fortalt Sahar om hvilken energi jeg har søgt, og hun har givet den rette og omsorgsfulde vejledning til hvilke sten virker i denne sammenhæng. Produkterne er i høj kvalitet og virkelig smukke. Jeg bruger dem dagligt, enten som smykker, ved min seng når jeg sover eller centralt i det rum jeg er i. Jeg er fascineret af den påvirkning de har på en, samt den historie som hører med dem.”

Sahar har lavet to armbånd til mig og sendt dem til mig fra Sri Lanka. Og der fulgte en fuld beskrivelse med af stenene og den kombination der var blevet brugt. Armbåndene gav mig den ro jeg havde brug for den gang jeg fik dem. Jeg havde dem altid på mig. På arbejde havde jeg dem i en lomme, da jeg ikke må gå med smykker. Kunne sagtens mærke hvis jeg havde glemt dem en dag. Jeg har derudover fået hjælp til forskellige øvelser når jeg har haft det skidt. Hvis mit tankemylder er eksploderet i perioder, så har Sahar givet mig bla. en lukke øvelse.

Sahar laver en bøn til hver et smykke og det kan man virkelig mærke, når du ser smykkerne så taler de til en og selv om stene i smykkerne er forskellige med hver deres formål, så er det lige som om at den bøn Sahar har sendt med smykket taler til en. Jeg har flere smykker jeg har købt af Sahar og hver morgen står jeg og kigger på hvilke smykke/smykker jeg skal have på, så kan jeg mærke deres energi, hvad har jeg lige brug for af hjælpende energi i dag. Hvis jeg er trist så er det det smykke jeg skal have på eller jeg har brug for styrke så er det det smykke. Jeg elsker det ❤ hun er den levende engel på jorden der er sent for at hjælpe dig

Healing

Jeg har aldrig følt mig i bedre hænder. Under behandlingen kunne jeg mærke de energier, som var sat i spil, det var fascinerende at opleve. Men resultatet var uden tvivl det bedste: jeg fik en ro og tryghed i at min krop. Mine smerter blev mindsket i forbindelse med muskelsmerter, og i forbindelse med angst og bekymring gav healingen mig kontakt med min krop og roen til ar være i den. Vil anbefale Sahar til enhver tid ❤

Jeg har fået Healing og fjernhealing af Sahar og jeg må sige at hun er meget kraftfuld. Jeg kunne ligefrem mærke hvordan hun “trak” de dårlige ting ud af mig. Kunne mærke hendes vibrationer. Lidt svært at beskrive. Det var ikke væmmeligt. Det var ikke voldsomt på en dårlig måde. Men det var meget kraftfuldt og jeg kunne tydeligt mærke det. Mærke det hun gør. Det er sjældent jeg har kunnet det under en healing.

Hej. ❤ Jeg har haft stor gavn af både Sahars healing og korttrækning. Ved healing er det forskelligt, hvad der sker, men det har altid virket. Som regel bliver jeg voldsom træt som første reaktion, og så kommer roen – den ro, jeg netop har brug for, og det samme sker ved korttrækning. Først kan jeg blive frustreret, men så kommer roen og styrken til mig.

images-5Korttrækning

Jeg holder så meget af korttrækning. Sahar formår at hjælpe mig i situationer hvor man er bekymret eller måske bare har brug for et godt råd. Jeg føler mig i trygge hænder og virkelig godt vejledt. Sahar har en uovertruffen evne til at forstå og fortolke kortene, som gør man føler sig i trygge hænder, i en positiv atmosfære og at man kan stole på universet har en plan – især når man selv har opgivet håb. Fantastisk livsbekræftende! Alle burde prøve det!

Sahar har trukket kort til mig og givet mig en fyldestgørende beskrivelse af kortets betydning. Hun har bidraget til at give mig ro inden i. I mit kaos.
Sahar er et fantastisk menneske som jeg straks kunne li’ da jeg så hende første gang. Er ked af Karma Guesthouse ikke ligger i DK. Jeg ville ha’ besøgt stedet hele tiden så. Kan klart anbefale Sahar ❤