Hvad er Conventina ?

Conventina lucky-charm smykker er lavet af healende sten og krystaller. Alle former for sten og krystaller har forskellige energier, og bliver brugt meget i den spirituelle verden, til at højne eller dæmpe egen energifrekvens. Jeg har mærket på egen krop, sten og krystallers healende effekt. Jeg har brugt deres energi til, at åbne op for forskellige energicentre i kroppen, for at modtage healing, eller afgive blokeringer. Jeg har brugt det i mine meditationer for, at komme i bedre kontakt med den åndelige verden. Sten og krystallers energi har været et stærkt redskab til at dæmpe mine udfordringer og styrke min udvikling.

 

Hvor stammer Conventinas varer fra?

Efter mange års rejse på Sri Lanka og Asien generelt, har jeg fået knyttet bånd til nogle enkelte familier, der arbejder med sten og krystaller. Jeg er ret nørdet med, hvor og hvem jeg køber mine sten fra. For mig er det vigtigt, at det er folk som har forståelse af, og kærlighed til sten og krystaller. Så det gør mig glad i låget, og støtte de samme venlige sjæle, som hjælper mig år efter år.

Smykkernes energi :

Det er en vigtig del af min process, at rense stenene inden jeg laver smykkerne. Når jeg laver smykkerne beder jeg til ren energi og slutteligt beder jeg en bøn som medbringer, høj viberation af beskyttelse og styrke. Hvis du er åben for energier, vil du kunne mærke stenenes/krystallernes og bønnens kraft. Så er der et smykke, du bliver draget af, er det fordi, du netop har brug for dens styrke.

Sten og krystallers energi er kraftfuldt, men de kan ikke trylle. Dvs. Hvis du er af den overbevisning, at hvis du bærer en sten så vil fx din muskellidelser forsvinde ud i den blå luft. Vil du med sikkerhed blive skuffet. Sådan hænger det selvfølgelig ikke sammen, de er et redskab til, at fremskynde din proces, altså et skridt nærmere mod dit mål. Alt har energi, sten, krystaller, tal, farver, planter osv. Det handler om, hvordan du vil bruge/arbejde med energien.

Der anbefales, at en gang ugentlig lader man smykkerne op, ved at stille det i en vindueskarm, både sol- og måneskin er med til, at genoplade stenene. Man kan også rense dem og genoplade dem ved, at putte dem i jord/vand. Jeg genoplader mine sten og krystaller i en vindueskarm, hvor de bliver genopladet af måneskin.

Namaste 🙂